Társkereső Tatabánya

jegyezz meg

Társkeresés Tatabányán (Komárom-Esztergom)

Tatabányai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 796 társkereső tag vár rád Tatabánya és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Tatabányán? Boldogan!

A rendszeres szociológiai és pszichológiai felmérések szerint Tatabánya tényleg Magyarország legboldogabb városa, két évben is kiérdemelte ezt a címet, megelőzve ezzel 831 másik hazai települést.
De még a legboldogabb városban sem biztos, hogy mindenkinek maradéktalanul boldog a magánélete és nem magányos. Komárom-Esztergom megye székhelyének 65 ezer lakosa között is jócskán akadnak olyanok, akik pár nélkül még a társkeresés útvesztőjében bolyonganak - nem csak fiatal szingli csajok és pasik, de elvált, özvegy és akár hatvan feletti társkeresők is szerepelnek vidéki randi oldalak találatai között. És vajon hányan nem használnak még egyetlen társkereső alkalmazást sem? Pedig bőven van választék a beszélgetős oldalak, SMS és mobilos társkeresők terén, a legtöbb esetben ingyenes a társkereső regisztráció, és még specializált oldalak is vannak, például diplomás társkeresőknek. Azok a társkereső nők és társkereső férfiak, akik komoly kapcsolatra vágynak és az online párkeresést választják, szinte egybehangzóan állítják, hogy azért esett erre a módszerre a választásuk, mert a hagyományos ismerkedés szóba sem jöhet, vagy az időhiány miatt, vagy a koruknak és érdeklődési körüknek megfelelő találkahelyek híján. Szerencsére a netes társkeresés már számtalanszor bizonyította működőképességét, ma már szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki sikersztorikról tud beszámolni, az esküvőt és családalapítást is beleértve.
Tatabányai szingliként is érdemes hát egy fényképes társkereső adatlapot összedobni egy frappáns bemutatkozó szöveggel, és ha minden jól megy, hamarosan élőben is megtörténhet az első találkozó a legjobb környékbeli randi helyek egyikén.

Tatabányát körülveszi a romantika

Míg a városban nem sok a kimondottan romantikus hangulatú hely, a közeli környéken annál több akad. A Vértesi Erőmű mesterséges hűtőtavára épült bokodi lebegő falu télen-nyáron elképesztő látvány, leggyönyörűbb arcát pedig az idilli naplemente idején mutatja meg. A Bokodi-tó cölöpökre épült, színes házai a hosszan benyúló fa mólókkal olyan látványosságnak számítanak, amelyet még külföldi turisták is gyakran felkeresnek, szóval Tatabányáról igazán érdemes átugrani ide.
Az áhítatos hangulat nem csak a keresztény társkeresőket fogja megszállni a majki remeteség falai között sétálva. Oroszlányhoz közel a kamalduli szerzetesek menedéke egy magas fallal körülvett terület, ahol a remeték cellái szigorú szimmetriában épültek a templom köré. Nyáron vasárnaponként gyógynövénypiacot tartanak a kertben, és akinek kedve van, akár meg is szállhat éjszakára a vendégházzá kialakított néhány remetelak egyikében.
A közeli Tatán az Öreg-tó és a vizesárokkal körülvett Vár ideális helyszín a szerelmes sétákhoz, még vízimalmok is színesítik a képet. A tatai parkrendszer része a késő-barokk Esterházy-kastélyhoz tartozó, 18. századi romantikus kert is. A tó körül barangolva biztos megtaláljátok a zöld lombok között megbúvó lakatfalat, ahol szép számban gyűlnek már a szerelmesek lakatjai.

Turul a város fölött, barlang a Turul alatt

Európa egyik legnagyobb ércmadara 1907 óta őrzi a tájat a város feletti Kő-hegy meredek sziklafalai mellett. A bronzból készült, stilizált magyar koronát viselő óriásmadár 8 méter magas, szárnyainak fesztávolsága 15 méter, a karmai között tartott kard - Árpád kardja - pedig 14 méter hosszú, tehát valóban impozáns méretű. Az ősi magyar jelkép olyannyira a város jelképe is, hogy még Tatabánya címerében is szerepel. Talapzatánál tökéletes kilátás nyílik a környékre, jó időben akár Oroszlány, Tata, Pannonhalma és Komárom házai is látszanak. Innen a Vértes és a Gerecse állat- és növényvilágát bemutató Turul-tanösvényen mindössze pár perces sétával elérhető a város másik híres pontja, a Szelim-barlang. A barlang egyetlen gigantikus, 45 méter hosszú és 18 méter magas csarnokból áll. A padlószinten három kisebb bejárata van, felül pedig két óriási, kerek luk nyílik belőle a szabadba. Az itt talált csontok és eszközök alapján már a neandervölgyi ősemberek is használták ezt a barlangot.

A tárnák szerelmeseinek

Tatabánya a szénbányászat egyik központja volt a nyolcvanas évekig, iparváros-jellege még ma is meghatározó, múzeumai és gyűjteményei jelentős része is a bányászat témája köré rendeződik. Ez azonban nem azt jelenti, hogy semmi érdekesség nincs itt. Még ha hagyományos értelemben nem is nevezhető romantikusnak, mégis különös báj lengi be például a Bányászati és Ipari Skanzen területét. Nemzetközileg is egyedülálló az, ahogyan az egykori bányaüzem teljes épületegyüttese alkotja a múzeumot: a régi XV-ös akna külszíni létesítményeit eredeti állapotukban őrizték meg a berendezett irodáktól a kovácsműhelyen át a szállítógépekig és a víztoronyig. A skanzenban a műszaki- és technikatörténeti kiállítások mellett a hajdani bányatelepekre jellemző épületek is megtekinthetők, korhű berendezésekkel - az iskolában például kialakítottak egy 20-as és egy 60-as évekbeli osztálytermet is, ahol régi tanórákra is be lehet ülni - a pad alatt szerelmes leveleket átcsempészni egymásnak ér!

Rövid ismertető


Tatabánya egy Komárom-Esztergom megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tatabánya és környékéről:

suzy
62 éves
Tatabánya

egyszerű földön járó nő vagyok.keresem a barátomat társamat.reménykedem meg is találom.
Mara
62 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Szeretek utazgatni, kirándulni, szívesen megyek színházba, koncertekre.
Zsuzsa
51 éves
Tatabánya

Kedves , vidám nő vagyok. A szabadidőmet szeretem a barátaimmal társaságban vagy a szabadban aktívan tölteni. Új kedvenc a kerékpározás.
Erzsébet
49 éves
Tatabánya

Elsősorban a szemek és a mosoly vonzanak. Az arc, a hangszín. Azután megnézi az ember az alakot, megnézi, mi van még ott, de utána visszatérek a belső tulajdonságokra: az észre, a humorérzékre, az adni és kapni tudásra. Azután a csengő vagy megszólal, vagy nem.
Zsuzsa
69 éves
Tatabánya

Szorgalmas,vidám,házias,őszinte,családcentrikus.Szeretek kirándulni,olvasni,rejtvényt fejteni,fényképezni,táncolni. Kedvelem a jó zenéket. Családi házban élek,nyugott,csendes,gyönyörű környezetben. Könyvelőként dolgoztam végig az életemet.Nagyon hiányzik egy Társ a másik...
Ildikó
53 éves
Tatabánya

Nem igazán akarok írni semmit.Ha akarsz ismerj meg.Alkoss Te véleményt.Őszinte vagyok,annyit elárulok.:-)
Magdi
73 éves
Tatabánya

62 éves nyugdijas fiatalos nő vagyok,aTermészetgyógyászattal és reflexológiával foglalkozom.Túrázni ,olvasni ,jógázni szeretek.Ha hasonló dolgok vonzanak,akkor érdemes lenne felvenni egymással a kapcsolatot.Személyes találkozás hive vagyok.A többi majd úgyis kiderül.
Henrietta
21 éves
Tatabánya

Imádom a természetet és a jó életet, mármint nem a gazdagságra vágyom, nem pénzre hanem lelki gazdagságra és hogy legyen valaki akinek tényleg megadhatom a legszebb dolgot a világom: a szerelmet! Én mindenben a legjobbat adom magamból még akkor ha nem keltem ki jó lábal az ágyból aznap....
Edit
30 éves
Tatabánya

Nagyon nőies és fiatalos vagyok, pl. imádok csajokkal shoppingolni és bulizni, amikor kivételesen van kivel és romantikus filmeket nézni, de nem várom el, hogy a párom is nézze velem. A fő életcélom a kölcsönös szerelmen alapuló házasság és gyerekvállalás. Nálam fiatalabbak ne írjanak!
Magdi
61 éves
Tatabánya

Temperamentumos, életvidám, optimista nő vagyok. Sok mindent szeretek művelni (kirándulás, túra, torna, jóga, futás, kerékpározás, színház, mozi, rejtvényfejtés, olvasás),nagy a mozgásigényem. Szeretek jókat beszélgetni azzal, akivel megtalálom a közös hangot. Fontos számomra a megbízhatóság,...


Párkereső urak

Társkereső urak Tatabánya és környékéről:

Attila
42 éves
Tatabánya

Őszinte, kedves, nyitott, megbízható embernek tartom magam. Fontos számomra a család, a hűség, a megbizhatóság az együtt töltött minőségi idő.Elsősorban a személyes találkozás híve vagyok, nem szeretek csetelni, ha kölcsönös a szimpátia találkozzunk :-)
István
60 éves
Tatabánya

Én ősszinte, megbizhato,hüsééges, embernek tartom magam,állatbarát, otthon úllő, káros szenvedélyem nincs.
gyula
52 éves
Tatabánya

Meg akarom adni magamnak az internetes társkeresési lehetőséget is, hogy megtaláljam azt a nőies nőt aki elkísér életem útján!
Mr weyland
36 éves
Tatabánya

Kedves hölgyem! A szokásos 30 éves céltudatos, cégvezető, ambiciózus, sikerorientált, marketing blabla helyett most csak annyit mondanék. Rámenős egy alak vagyok, de valamiért a lányok pont ezt szeretik bennem.
Jankó
55 éves
Tatabánya

Sziasztok! Egy vidám,őszinte,nagyon pozitív beállítottságú,mindenre nyitott,megbízható,kitartó férfi vagyok!Most sorolhatnám milyen dolgokat szeretek csinálni,mik a hobbiaim,hova járok,mit csinálok..de!Ezt inkább szóban,jó?A Személyes találkozás híve vagyok egy induló kapcsolatban is! Ja,és még v...
Attila
44 éves
Tatabánya

Keresek egy lányt -te tudod ki az.. Keresek egy szerelmet. -talán pont téged Keresek egy szép jövőt.- talán pont veled Ha úgy érzed hogy szükséged van egy megértő , őszinte kapcsolatra ahol mindkét fél egyenlő.aki elfogad olyannak amilyen vagy akkor mellettem a helyed.... Pont ezt ke...
Gábor
34 éves
Tatabánya

Szia! Magamat vidámnak, kitartónak vallom. Szeretem a gyerekeket, nem baj ha neked van egy, annyi még belefér?:) Sokadszorra újra itt. Társkereséseim során tapasztaltam hideget meleget, hol jobb partnerrel hol rosszabbal. Gondoltam adok még neki esélyt, hátha...!!
Zsolt
57 éves
Tatabánya

Elvalt ferfi vagyok,egyedul elek.Nem reg vagyok itt,dolgozom.Erdelybol jottem.Szeretnek ismerkedni. Ket felnott gyerekem van,akik kulon elnek. Egy uj elet remenyet keresem.
János
53 éves
Tatabánya

Majd később írok magamról. Remélem megtalalom azt a hölgyet akinek szimpatikus vagyok. És megfelelő.
Dániel
39 éves
Tatabánya

Kedves, őszinte párt keresek, akivel színesebbek lehetnek a mindennapok. Szeretek horgászni, főzni, jókat enni. Ha megtetszettem kérlek írj rám. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://loveclub.parom.hu/tarskereso/tatabanya
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 05:40:38