Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 439 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Gabriella
47 éves
Sopron

Elvált kétgyerekes anyukaként, szeretném újra boldogan élni az életem egy férfi mellett. Szeretek sportolni, olvasni,zenét hallgatni,tanulni,kirándulni. A többit írásban, aztán kiderül...
Katalin
62 éves
Sopron

Katalin vagyok, egy korban hozzám illő kedves, vidám és őszinte férfit keresek, aki szereti a természetet és az állatokat.
cucu0804
55 éves
Sopron

Ildikó
64 éves
Sopron

Egyedül élek, ami csak néha kellemes.... Jó lenne ezen változtatni! Szeretek kirándulni, utazni ( a lehetőségeim szerint! ) A bulizás, harsányság távol áll tőlem! Unokázó nagyi vagyok, kb. kéthetente megyek a Bakonyba, 1-2 napra.( boldogan
Ágota
36 éves
Sopron

Átlagos nő vagyok átlagos külsővel, aki keresi a hozzáillő partnerét.:-) A többit személyesen!!!!!!!!
verka
54 éves
Sopron

Zsuzsa
52 éves
Sopron

Őszinte kapcsolatot keresek, akár hogy alakul ha meg ismerkedünk, szeretem ha nyíltan mindent meg beszélünk szeretek kirándulni, szeretem a rock zenét a többi meg úgy is kiderül ha találkozunk.
Tímea
47 éves
Sopron

Szia! 47 éves elvált,egyetemista gyermek anyukája vagyok. Szeretek kirándulni,biciklizni,utazni... igazából sok minden másra is nyitott vagyok... kellemes társaságban..!! Ha felkeltettem érdeklődésed írj...! :-)
katinka
67 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Ágnes
62 éves
Sopron

Vidám, romantikus természetű vagyok. Szeretek sétálni, beszélgetni, táncolni. Olyan társat keresek akivel őszintén, vidáman tudunk beszélni mindenről!


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Zoltán
38 éves
Sopron

Ha nem beszélgetsz azzal, aki szívesen megismerne téged. Mi alapján döntöd el, hogy őt keresed e vagy sem? Netán a külső alapján, felszínesen? Ezzel lehet életed legnagyobb esélyét szalasztottad el, mert a szépség nem az arcodon, vagy a mosolyodon van, hanem a szívedben van. A külsőségek csak ide...
carlospontis
52 éves
Sopron

Jánoska
31 éves
Sopron

:)remélem találunk alkalmat ismerkedni, nem szeretnék 100 bekarakterbe semmit kifejteni. Ezt inkább rád bízom, puszi
Zsolt
46 éves
Sopron

"Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja...
Norbi
49 éves
Sopron

Önmagára és környezetére igényes fiatalember vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, utazok. Szeretnék találni valakit akiben megtalálhatjuk egymásban a testi-lelki harmóniát, ami által boldoggá tehetjük egymás életét.
Tamás
53 éves
Sopron

Komoly kapcsolat reményében keresem társam egy kedves, aranyos hölgy személyében. Káros szenvedélyem nincs.
Zsolt
61 éves
Sopron

Vidám, és komoly, de romantikus alkat vagyok, Szeretem a vízet, a vízpartot, a természetet. örömmel veszek részt városnézéseken, kirándulásokon, utazásokon. Szabadidős, kirándulós partnert keresek.
Attila
49 éves
Sopron

Regisztráltam erre az oldlra mivel szórakozóhelyekre nem járok,szabadidöm elég kevés de mindezektöl függetlenül szivesen ismerkednék komoly kapcsolat reményében.2021.02.01.
Guszti
62 éves
Sopron

A külső megjelenés nem mindig tükrözi a belső értékeket, ami fontos az az első találkozáskor eldől/kémia/.Tisztelet,hűség,gondoskodás,megbecsülés a másik értékeinek elismerése,ezek az alapkövek két ember életében.Ebben rohanó világban szükség van a feltöltődésre, számomra fontos a rendszeres szex...
Misi
48 éves
SopronSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://loveclub.parom.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2021-05-09 00:15:08