Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 492 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Ibolya
48 éves
Kaposvár

Van, amikor pörgök ezerrel, jövök-megyek, kirándulok, túrázok. Időnként szeretek kicsit lelassulni, bekuckózni.
Zita
47 éves
Kaposvár

Sportot,utazást,kiràndulást, mozit, színházat kedvelő vagyok. Szeretem aktívan eltölteni a szabadídőmet, és lehetőleg nem egyedül.
Renáta
41 éves
Kaposvár

Határozott, vidám személyiség vagyok. Ha van probléma akkor a megoldást keresem és nem a problémát nagyitom. Az olvasás az legyen szórakozás. A zene lehet sokféle. A barátok és a csaladom kiemelt szerepet játszik.
Böbe
61 éves
Kaposvár

Életvidám, pozitív gondolkodású, utazást, kirándulást, színházat kedvelő teltkarcsú hölgy vagyok. Nyugdíjasként is dolgozom.
Szilvia
27 éves
Kaposvár

Csinálj kis dolgokat, nagyszerűen :-) Igyekszem optimistának lenni, s ha olykor nem is sikerül, azért a szorgalom mindig adott :-) Szeretem a...
Ildikó
68 éves
Kaposvár

" Bohém, romantikus lélek vagyok. A kiskutyámmal Marcival, - aki a legcsodálatosabb játszótéri keverék - élek. Szeretnék szeretni, s szeretném, ha szeretnének. " Nem csak a 20 éveseké a világ...., bár nem érzem és nem fogom fel a koromat néha. A személyes találkozást részesítem...
Kinga
31 éves
Kaposvár

Nyitott vagyok az ismerkedésre, köszönöm az érdeklődést. Társat, partnert keresek, akinek adhatom a jó kedvet és fogadja. Fontos számomra az őszinteség.
Dóra
23 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot keresek, alkalmi nem érdekel. Szeretném megtalálni a párom, aki intelligens és vicces. Mindenre nyitott, művész beállítottságú, érdeklődő nő vagyok. Nálam az őszinteség a legfontosabb és a bizalom.
Amanda
62 éves
Kaposvár

Egyszerű ember vagyok aki szeretné végre meg találni az igazit. Minden két emberen múlik, én sem vagyok tökéletes és nem is azt szeretném, hisz olyan ember nincs. A megértés tolerancia fontos. Őszinte, szókimondó, megbízható, barátságos vagyok.Szeretem az állatokat.
Gizi
77 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám...


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Zsigmond
55 éves
Kaposvár

Fiatalos életvitelű és gondolkodású vagyok. Szeretek kirándulni, más országokat, kultúrákat megismerni. Szeretem a zenét, a táncot. Sokat biciklizek. Nem vagyok előfizető, csak 7 levelet tudok küldeni havonta.
Károly
67 éves
Kaposvár

Korengedményes nyugdíjasként élem napjaimat. Nemrég született unokám, csak sajnos fiamék távolabb laknak tőlem, így a kelleténél ritkábban találkozhatunk. A korábbi sajnálatos események miatt kevésbé nyitott életet éltem, melyen szeretnék változtatni egy őszinte, családcentrikus, fiatalos társ me...
lajos
50 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Péter
34 éves
Kaposvár

Fiatal vidám kedvű férfi keresne hozzá hasonló vidám s szabadidőben aktív partnert! Az életben mindent ki kell próbálni! Kivéve a: Vérfertőzést és a Néptáncot!
István
51 éves
Kaposvár

Bálint
57 éves
Kaposvár

Két éve özvegy vagyok. Középszintű borászatom van, mellette sokat vadászok, horgászok és kirándulok. Szeretek festeni, rajzolni is. Keresem azt a fiatalos, türelmes, természetet szerető hölgyet, aki kölcsönös szimpátia esetén családi birtokomra jönne.
Joci
68 éves
Kaposvár

István
35 éves
Kaposvár

A fotók frissek, csak sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok. Olyan nőt keresek, aki egy jó, kiegyensúlyozott és hosszútávú kapcsolatot szeretne, és meg is érett erre.
Tamás
62 éves
Kaposvár

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok?Ott gyorsan az is kiderül. Hogy milyen is legyél nekem? Hogy, épp Te legyél életem? Hogy mindig fogjad két kezem? Hogy, Tiéd legyen igaz szíve...
Miklós
58 éves
Kaposvár

Keresem magam (és Téged), Egy kicsit szeretnék szeretni, és szeretve lenni. Keresek egy társat, akire felnézhetek, aki elfelejteti velem a "világ" gondjat. Akivel lehet egy kicsit boldognak lenni. Akivel lehet beszélgetni. A többit a helyzet hozza magával. Személyes találkozás, találkoz...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://loveclub.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 05:47:41