Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Gizella
66 éves
Rudolftelep

Szeretem a nyugodt, kiegyensúlyozott életet. Kedvenc idő töltésem a kirándulás, város nézés és az utazás. Szeretek kertészkedni, imádom a virágokat. Előny a jó humor!
Ági
46 éves
Budapest

Keresem a párom!46 éves vagyok. A 21 és 17 éves fiammal élek. Szabadidőmben szeretek olvasni, kirándulni,kerékpározni.
IRÉN
68 éves
Tahitótfalu

IRÉN 68éves özvegy.,Bármit hoz a sorsa ,az élet megy tovább,Egyedül Élek kertes családi házban.biztos egzisztenciával rendelkezem.Egy igazi őszinte,kedves,megbizható,társa vágyom.Aki még vágyik a szeretetre,megbecsűlésre,és szerelemre.És mind azt viszonozni is tudja.Szeretek ,utazni,...
Zsuzsanna
61 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, akivel kéz a kézben bejárjuk a világot. Remélem van itt ilyen!
Kati
65 éves
Kerepes

Vidam termeszetu ,es rendszereto ember vagyok.Kedvenc hobbim mozi seta kirandulas varosnezes .IRJ ha kerdesed van
Anita
41 éves
Mosonmagyaróvár

Mosolygós egyedül élő anyuka vagyok. Szeretem az őszinteséget, bármennyire is fáj néha. Szeretem, ha a férfi a kezdeményező. Merj rám írni és kiderül mennyire vagyunk egy hullámhosszon.
Edit
61 éves
Szeged

Szeretek olvasni,utazni,kertészkedn ehhez szeretnék társat találnii. Aktivan dolgozm,vállalkozó vagyok.
Eszter
52 éves
Budapest

Jo kedvű, energikus vagyok. Gyerekeim egyetemisták. Szeretem az állatokat, kutyám, cicám is van. Szinhaz, mozi, zene, múzeum programokon szívesen veszek reszt. Sport terén kerékpározni szoktam, sokat sétálok kutyusommal. Elsősorban belföldön szeretek utazgatni, szeretem a gyógyvizes helyeket, a...
Ilona
71 éves
Nyíregyháza

“Mindenki úgy születik, hogy a lelke egyik fele nem sima, hanem töredezett, és vannak, akik arra vágynak, hogy megtalálják azt a darabkát, amelyik éppen odaillik. Ha kell, egy életen át keresik.“ (Jodi Lynn Picoult) Én lelkemnek azt a darabkajat keresem, ami odaillik. Szeretek...
Mara
62 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Szeretek utazgatni, kirándulni, szívesen megyek színházba, koncertekre.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Jani
30 éves
Mány

Szia kedves párom! Komoly kapcsolat keresés céljából léptem be ide: Szeretek a természetben, minél többet a szabadban lenni, nagyon szeretem az állatokat.A Személyes találkozás híve vagyok, úgy gondolom, személyesen dől el minden. Olyan hölgyet keresek, aki szereti a gyerekeket, türelmes velük! S...
Szilveszter
52 éves
Budapest

Szeretem a vidám és őszonte embereket. Imádom az édességet. Rajongok Amy Winehouse-ért. Szeretem a tetoválásokat rajtam is több minta található.
Tibi
44 éves
Nagytarcsa

“ Hol van az a lány, aki tudja Hogy mitől lennék boldog újra? Hol van az a szép, ami nincs már? A szívem csak téged vár Mindig ugyanúgy csak várlak Én keresnélek, de nem talállak Eljön az a nap, mikor itt leszel És nem engedlek el. “
Roland
46 éves
Mosonmagyaróvár

Most regisztráltam először gondoltam egy misét megér,v. nem. hosszútávon kiderül.Olyan hölgy társaságát keresem aki elfogad így... köszönöm, hogy elolvastad.
Gyula
49 éves
Dunakeszi

OLYAN EMBERT KERESS ÉS LÁSS MEG, AKI MELLETT TÖBB LEHETSZ ÉS FELJEBB LÉPHETSZ ÖNMAGADNÁL. HA ÍGY LESZ, IGAZI KINCS JUTOTT AJÁNDÉKKÉNT.
Sandor
66 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!
Laci
41 éves
Ásotthalom

Páromat keresem egy kedves lányt aki Boldog családi életre vágyik és nincs gyereke.de szeretne. Magamról megbízható, őszinte, becsületes ember vagyok, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Kedvelem a vidéki életet ,csendet, nyugalmat, természetet ,a kisállatokat.Szeretném megtalálni az a Lányt akiv...
Csaba
44 éves
Káld

Sziasztok! Egyedülálló férfi vagyok. Keresem a párom, akivel megélhetem a boldogságot. Vidám, határozott személyiség vagyok.
János
38 éves
Budapest

Értelmes, komoly gondolkodású, rendezett életvitelű és külsejű, humorral megáldott, romantikára hajlamos fiatalember keresi párját hosszútávú, komoly kapcsolatra.
László
73 éves
Budapest

A korosztályomból (65-75) keresek alkatilag is hozzám illő , nem összeköltözős,de mégis meghitt kapcsolatra vágyó hölgyet. Azt szeretném, ha kapcsolatunk jó barátságon alapulna, és kizárólag a mi életünkről szólna , függetlenül a baráti és rokonsági viszonyoktól. Még nem vagyok előfizető.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://loveclub.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-11-29 05:43:14